Vazhdimi tema e raftet vetë-bërë dhe racks për punëtorinë në shtëpi ose garazh, të ngritura në artikullin "raftet vetë-bërë - raftet e shufra filetuara," Unë dua të ndajnë një shumë disa variante të marrëveshjes së tyre. Raftet më të thjeshta mund të bëhet me anë të telave. Litarë dhe kabllo, e diametra të ndryshme në bollëk që shiten në dyqanet harduerike. forca e tyre elastik, madje edhe në më delikate, ..

Lexo më shumë

Një zonë të vogël prej 6 akra tokë, është në dispozicion për pronarin e të ardhmen e faqes me një shtëpi dhe mirëmbajtjen e kopshtit, ajo kërkon vëmendje të veçantë dhe hartimin e një plan të qartë veprimi. Normalisht fusha të tilla tokës janë të ndarë në shtëpi vend ndërtimit. Në një hapësirë ​​të kufizuar duhet të marrë parasysh vendndodhjen e të gjitha objektet e rëndësishme për të bërë vend të përshtatshëm dhe të rehatshme pushimi, si dhe lënë terren për ..

Lexo më shumë

Sot, shumë pronarë të banesave të aplikuar një shumë përpjekje, modifikuar një ballkon apo lozhë standarde, duke vendosur mbrojtjen termike dhe kornizë moderne me xham. Pas përfundimit të ngrohjes së lozhë ose një ballkon, shumë një mendim i kthyer ato në një shtesë të drejta të plota në hapësirën e jetesës nga ana e kombinuar. Në varësi të vendndodhjes së ballkon ajo është e kombinuar me kuzhinë, dhomë gjumi, dhomë të fëmijëve. ..

Lexo më shumë

zbritje të taksave Pak njerëz e dinë se strehimi, domethënë një shtëpi të vetme-e familjes mund të ndërtohet në një zbritje, e cila kompenson shteti. Deri më sot, shteti është i gatshëm të kthejë 260 mijë rubla (dhe bashkëshortët mund dhe 520 mijë rubla.), Që ndërton dhe zbritjet e pronës nuk ka përfituar nga. Për ta bërë këtë, ju duhet: 1. Të jetë një paguesi i tatimit mbi të ardhurat personale (për të punuar me të "bardhë ..

Lexo më shumë

salla e hyrjes - dhomë, në shikim të parë, të ndihmës. Por kjo nuk është një arsye për të mohuar hijeshi e vet dhe stil - kjo është në këtë dhomë kanë një detyrim ndaj ushtrive dhe të ftuar për të zhyt në atmosferë të veçantë të shtëpisë. Për më tepër, çështja e ergonomi në sallën e merr një avantazh, sepse zona e saj është zakonisht shumë modest. Si për të llogaritur buxhetin, për të bërë një sallë të vogël hyrje elegante, ..

Lexo më shumë

Mirror - objekti misterioz. Duket se ajo lexon mendimet, vlerëson veprimet. Ai është kredituar me pronat mistike. A nuk e shikoni në humor të keq, gjatë sëmundjes së tij. Mirror - është një element i rëndësishëm i brendshëm, i cili ekziston në çdo shtëpi që është përdorur si qëllimin e synuar, dhe si një objekt e ornament. Shumë prej besimeve rreth shpirtit astral, i ulur në një pasqyrë që sucks jashtë ..

Lexo më shumë

Ku për të zgjidhur? Në qytet apo në periferi? Në shtëpi ose në një apartament? Këto pyetje e ngritur nga shumë familje, kur ata fillojnë të planifikojnë të ardhmen e tyre. Projekti është një ndërtesë banimi me sipërfaqe totale prej 120 metra katrore. metra. Shtëpi apo apartament Secila nga këto opsione ka pro dhe kundra. Një si se fëmijët gjithmonë do të ecin në një zonë të mbyllur të oborrit tuaj, ..

Lexo më shumë

Prodhuesit janë gjithnjë të ofrojë ngrohje e tyre të ujit "Tenom thatë", duke premtuar se do të zgjasë jetën e produktit dhe për të lehtësuar mirëmbajtjen e pajisjes. Pra, nëse kjo është në të vërtetë me vlerë dhe të paguajnë për një "show-off" të tillë? Aparati dhe dallimet në ngrohës standarde ngrohje (ngrohës tubular) është e vendosur direkt në rezervuarin e ujit dhe ngroh atë direkt, dhe në kaldaja ..

Lexo më shumë

Nëse ju bëni riparime veten ose me ndihmën e ekspertëve të ftuar. Këto rregulla të jetë në dispozicion në çdo rast, duke i detyruar që të mbledhin forcën dhe për të ruajtur një pak. Pavarësisht ndez krizën, materialet e ndërtimit dyqane fluturojnë hotcakes më të mirë. Repair - kjo nuk është mënyra më e keqe për të investuar. Përveç kësaj, hapësira e optimizuar bën të mundur të zgjedh jetën e shumë më të mirë thatë jetës. ..

Lexo më shumë

Kuzhina - shpirti i çdo apartamenteve, shtëpive, qoshe familje të drejtuar e rehati dhe qetësi. Dhe në qoftë se ju trajtoni atë mirë, ajo është kuzhinë fëstëk ngjyra do të japë shkëlqimin e vet banorët pranverë, energji, një ndjenjë e gëzim dhe ngrohtësi. filxhan freskuese e kafe në mëngjes në kuzhinë emocione të tilla pozitive dhe gjallëri, dhe çaj jeshil ose bimor në pasditen e vonë lehtësimin e stresit ..

Lexo më shumë